POZOVITE NAS: 064/297-45-32

molerski radoviMolerski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.

 

Tek kvalitetno urađenim molersko farbarskim radovima možete da kažete da ste završili građevinski deo izgradnje i opremanja prostora.

 

Bilo da želite akrilne boje, poludisperzije ili disperzije, špatulate i posebne tehnike, postavljanje tapeta ili bilo kojih drugih obloga mi možemo da vam izađemo u susret i pomognemo u realizaciji projekta.

 

Sarađivali smo sa mnogim kako domaćim tako i stranim inženjerima i koristili smo različite materijale, alate i tehnike molersko farbarskih radova. Možemo vam ponuditi sledeće usluge: gletovanje, brušenje i priprema površina za molerske radove, krečenje zidnih i plafonskih površina, farbanje vrata, radijatora, stolarije, rešavamo probleme napuklih zidova, radovi na fasadama, spoljna dekoracija i krečenje, postavljanje tapeta i zidnih obloga, dekoracije i specijalne tehnike (špatulati, španski zidovi…)